Foto: Bildbyrån

Det hann gå flera veckor innan Erkan Zengin blev spelklar för Hammarby. Men den som hade hoppats att se honom från start får nog vänta en bit in i matchen i stället. Enligt Expressen så börjar stjärnan på bänken. 

Ett sent segermål mot IFK Göteborg och full pott efter två omgångar. Nu med Erkan Zengin spelklar så har Stefan Billborn hård konkurrens om platserna till kvällens match mot BP. Den ende som inte är tillgänglig är Mads Fenger (fortsatt rehabträning).

Enligt Expressen så ställer Hammarby upp på exakt samma sätt som på Gamla Ullevi. Det innebär att Zengin får börja på bänken.

1. Johan Wiland

2. Simon Sandberg 5. David Fällman 4. Björn Paulsen 3. Vivaldo Borges dos Santos Neto

19. Serge-Junior Martinsson Ngouali 8. Jeppe Andersen 7. Imad Khalili 22. Muamer Tankovic 6. Jiloan Hamad

14. Nikola Djurdjic

I en intervju med FD i lördags berättade Zengin att kände sig redo för att starta.

– Jag är redo, så får vi se. Det är härligt att vara med igen. Fansen kommer fylla arenan och BP är en viktig match för oss efter två raka segrar. Vi ska upp i topp och vinna alla matcher, vi underskattar inga lag.