Två tunga förluster för IFK Göteborg i rad. Men trots 1-2, 1-2 så är Tobias Hysén allt annat än räddhågsen. IFK-stjärnan är snarast med hoppfull än någonting annat.
– Det börjar bli lite tjatigt att de ska skjuta långskott i krysset, säger han till GT.

IFK Göteborg har förlorat på nytt och nu har premiärviktorian mot Trelleborg växlats mot två matcher utan poängutdelning.

I går ställde namn som Curtis Edwards och Saman Ghoddos till det.
Blåvitt var däremot inte långt i från poäng. Max Diskerud reducerade och matchen slutade knappa 2-1.

LÄS: VÄGRAR ATT KRITISERA – SOCKRAR BLÅVITT TROTS NY FÖRLUST

– Det börjar bli lite tjatigt att de ska skjuta långskott i krysset. Det är tredje gången. Första året var det Mukiibi, nu är det Edwards två år i rad. Det är svårt att vinna matcher då. Sedan kan man alltid förhindra det genom att kliva upp men man hinner inte alltid det. Det är två bra mål, säger han till GT.

Frågan är nu hur mycket av Poya Asbaghis arbetsro som försvinner med det här? Tre poäng på tre matcher är godkänt men inte så mycket mer. Poängmässigt.

– Man kan aldrig vara nöjd när man förlorar matcher, men nu är det två förluster som skulle kunna gå lite hur som helst. Östersund är spelförande på ett annat sätt än vad Hammarby var, säger han till GT och fortsätter:

– Men vi har en matchplan där vi styr dem mot ett visst håll och tvingar fram ett spel hos dem. Det gör vi hyfsat bra. Men vi som spelare och ledare kan inte stirra oss blinda på 2-1. Det går inte. Vi har en ny match om fyra dagar. Vi måste titta på vad vi har gjort bra och kan göra bättre. Vårt passningsspel är bättre i dag än i de andra två matcherna, säger han.