Foto: Bildbyrån

SOLNA. Daniel Sundgren la upp en bild på Instagram kort efter derbysegern mot Djurgården när han tillsammans med fem lagkamrater sitter på en bananbåt som en tydlig passning till Djurgården.
 – Det är till alla hatare som skrivit till mig privat och önskat mig olycka när jag blev drabbad av lungemboli, säger AIK-försvararen i den mixade zonen. 

AIK tog revansch mot Djurgården efter cupförlusten för en månad sedan då de svartgula under söndagen körde över gästerna inför drygt 30 000 åskådare på Friends Arena och vann med 2-0.

För hemmalagets Daniel Sundgren var det också en personlig revansch. Kort efter segern la AIK-försvararen upp en bild på Instagram från Dubai där laget var på träningsläger i vintras. På bilden ser man Daniel Sundgren sitta på en bananbåt ute i havet ihop med lagkamraterna Ahmed Yasin, Bilal Hussein, Stefan Silva, Tarik Elyounoussi och Nabil Bahoui med texten ”6 aik grabbar på en bananbåt 😂🎉👻”.

Bananbåt en tydlig passning till antagonisten Djurgården och i den mixade zonen förklarade Sundgren bakgrunden till det hela.

– Det är till alla hatare som skrivit till mig privat och önskat mig olycka när jag blev drabbad av lungemboli, så den riktar jag till dem, till alla hatare.

Vad skrev dem?

– Mycket att ”hoppas du inte blir bättre”, ”hoppas du hade dött” och sådana grejer. Det här är till alla hatare!

Se Sundgrens bild på Instagram HÄR!