Efter 13 minuters spel av Stockholmsderbyt mot AIK tvingades Djurgården göra ett oönskat byte på anfallsstjärnan Kerim Mrabti. Någon minut senare satte Rasmus Lindkvist 1-0 för AIK. 

Derbyt på Friends arena kunde ha börjat bättre för Djurgårdens del. Tio minuter in i matchen sprang anfallsstjärnan Kerim Mrabti loss på en djupledsboll.

Något som skulle leda till att han blev utbytt några minuter senare. Mrabti grinade illa i löpmomentet med Per Karlsson och tog sig för sin baksida. Özcan Melkemichel hade inget annat val än att byta ut honom mot Badji.

Bara ett par minuter senare kom nästa smäll. Henok Goitom drev mot backlinjen och släppte ut bollen till en omarkerad Rasmus Lindkvist. Den aningen kritiserade wingbacken drog till direkt med sin högerfot – läckert in i bortre hörnet bakom Isaksson.

Matchen pågår. Följ liverapporteringen HÄR!