Poängtapp och två av sina största stjärnor skador. I dag lämnar Malmö FF besked kring skadorna på Arnor Traustason och Fouad Bachirou – där nyförvärvet från Östersund ligger verkar värst drabbad. 
– Att han spelar mot Djurgården är nog lite tight med tid, säger MFF:s sjukgymnast Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

Malmö FF fick överraskande stora problem mot GIF Sundsvall. Matchen slutade 2-2 och det var ett resultat som MFF knappast var nöjda med, samtidigt som det inte heller var orättvist.

Förutom det drabbades laget även av två tunga skador i matchen. De båda nyförvärven Arnor Traustason och Fouad Bachirou tvingades utgå på grund av skador.

– Arnor har förbättrad funktion i fotleden igen och räknar med att ta in honom i träning redan imorgon, så det har gått åt rätt håll. Han hade samma problem redan mot Göteborg i cupen, men konturen på foten har återkommit och vi räknar med att han tränar imorgon, säger Malmö FF:s sjukgymnast Jesper Robertsson till Fotbollskanalen.

För Bachirous del ser det dock inte lika lovande ut för spel i nästa omgång mot Djurgården.

– Han fick ett hugg i baksida lår i samband med en acceleration och han är fortfarande smärtpåverkad i baksidan. De första dagarna gör man bara en akut skadebehandling och vi kommer att göra en magnetundersökning imorgon. Vi tror inte på någon större muskulär skada men vad det exakt är får magnetundersökningen visa.