IFK Göteborg gjorde en ännu en gedigen insats utan att få något för det. Noll poäng för andra matchen i rad – men tränaren Poya Asbaghi är inte oroad.
– Visst, vi har släppt in fyra mål på två matcher. Men det känns inte riktigt som att det speglar vårt försvarsspel, säger han till C More efter 2-1-förlusten.

Förra omgången lyckades Hammarby stjäla med sig alla tre poängen från Gamla Ullevi – efter ett sent mål av Jiloan Hamad. I den tuffa bortamatchen mot Östersund, som visserligen stod på noll poäng efter förluster mot Djurgården och Dalkurd, så blev det ännu en hedersvärd förlust.

Östersund dominerade spelet, men Blåvitt försvarade sig bra och släppte inte till många målchanser innanför sitt straffområde. I stället var det två distansskott som fällde gästerna. Tränaren Poya Asbaghi var besviken efter matchen.

– Det är tufft så klart. Men det visste vi på förhand, att komma hit är en av de svåraste matcherna, säger Asbagh till C More.

– Exakt just nu svider allt, men när man får perspektiv vet vi att det finns saker att ta med sig. Vi är i början av vår resa och det fanns saker att ta med oss. Men så klart är vi inte är nöjda med att komma hit och förlora.

Asbaghi tycker att motståndarna har fått för stor utdelning sett till hur många målchanser Blåvitt släppt till.

– Visst, vi har släppt in fyra mål på två matcher. Men det känns inte riktigt som att det speglar vårt försvarsspel, vi har visat upp en ganska hög lägstanivå. Det är tufft att komma hit och hålla Östersund borta från målchanser. Vi kan bara applådera deras mål, säger Asbaghi till C More.