Foto: Bildbyrån

Hammarbys mittfältsdynamo Serge-Junior Martinsson Ngouali gjorde illa handen i tisdagskvällens bortaseger mot IFK Göteborg. Nu meddelar Bajen på sin hemsida att 26-åringen åkt på en fraktur, men att förhoppningen är att han ändå ska kunna spela på måndag mot Brommapojkarna.

Det var i samband med IFK Göteborgs 1-0-mål på Gamla Ullevi under tisdagskvällen som Hammarbys mittfältsankare Serge-Junior Martinsson Ngouali gjorde illa handen. 26-åringen fick ett specialskydd som gjorde att han kunde spela vidare och med Junior på banan vände Bajen till seger.

2-1-viktorian i Göteborg gör att Hammarby leder allsvenskan med sina maximala sex poäng. På måndag gästar Brommapojkarna Tele2 Arena och då väntas Junior kunna spela, detta trots att Hammarby bekräftar på sin hemsida att mittfältaren åkt på en fraktur.

– Röntgenundersökningen visar att Junior fått en fraktur på ett ben i handen. Han kommer att prova ut en ortos för handen i morgon (torsdag) och i nuläget bedömer vi att skyddet den ger gör att Junior kommer att kunna träna för fullt och därmed vara tillgänglig för matcher, säger Hammarbys rehabansvarige Mikael Klotz.

LÄS: VILKEN SHERIFF I BAJEN – STORA ORDEN EFTER NYA SUCCÉN