Yura Movsisyan har ännu inte debuterat för Djurgården i allsvenskan. Men i dag är det dags för stjärnvärvningen i blårandig tröja. Movsisyan finns med i Djurgårdens trupp till U21-matchen mot Örebro. 

Djurgården slog till med riktigt meriterat nyförvärv strax innan fönstret stängde. Ett lån av Yura Movsisyan, med flera år i ryska ligan och MLS, och flera landskamper för Armenien.

Men arbetstillståndet lät vänta på sig vilket gjorde att 30-åringen missade premiären mot Östersund. I fredags kom tillståndet, men han bedömdes inte var redo för spel mot Trelleborg i går.

I dag kan vi få se honom i match för Djurgården för första gången. Klockan 17 i eftermiddag väntar bortamatch mot Örebro. Och Movsisyan finns med i truppen, som ligger ute på Djurgårdens hemsida.

Djurgårdens trupp: 

Målvakter: Tommi Vaiho, Oscar Jonsson

Utespelare: Johan Andersson, Matteo Catenacci, Edward Chilufya, Jonathan Ring, Yura Movsisyan, Aliou Badji, Julian Kristoffersen. Daniel Johnsson (U19), Alexander Abrahamsson (U19), Oliver Granberg (U19), Noel Holm (U19), Patrick Pettersson Hafoka (U19), Cameron Streete (U19), Oscar Pettersson (U19), Henry Sletsjöe (U19).