Foto: Bildbyrån

Dusan Jajic gick nyligen på lån till Frej. Nu står det klart att även jämngamla Leo Bengtsson lånas ut från Hammarby. Den kvicke yttern är klar för Gefle. Precis som Jajic kan 19-åringen fortfarande spela matcher med Bajen.
– Det här blir en väldigt bra lösning, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Förra sommaren lånade Hammarby ut Dusan Jajic till Frej. Väl där tog mittfältaren en ordinarie tröja och nyligen blev det klart att 19-åringen på nytt lånas ut till superettanklubben. Hammarby har dock rätt att kalla tillbaka Jajic i matchspel vid behov.

Nu står det även klart att Jajic jämngamla kompis och lagkamrat Leo Bengtsson också  lånas ut. För den kvicke ytterns del blir det spel i Gefle, hemmahörande i superettan. Precis som Jajic är Bengtsson fortsatt tillgänglig för matchspel med Bajen.

– Vi har en oerhört stor tro på Leo och hans unika egenskaper, och vi är måna om att han ska få regelbunden matchning på så hög nivå som möjligt. Det här blir en väldigt bra lösning, och vi ser fram emot att Leo kommer tillbaka till oss ännu starkare, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.