Djurgårdens sista pusselbit är lagd. Enligt uppgifter till FD så presenteras Yura Movsisyan, 30, som ny anfallare för Djurgården i kväll. Han kommer närmast från MLS-klubben Salt Lake.

Mohamed Buya Turay, Gustav Engvall och Nyasha Mushekwi har alla ryktats vara på gång till Djurgården, och på söndagskvällen twittrade Djurgårdens sportchef Bosse Andersson ut att den sista tröjan delas ut under kvällen.

Men det visar sig att sportchefen gått på ett helt annat spår.

FD kan avslöja vem som gömmer sig bakom bilden. Det rör sig om den 30-årige anfallaren Yura Movsisyan. Anfallaren från Armenien har en bakgrund i klubbar som Krasnodar och Spartak Moskva. Närmast kommer han från spel i MLS-klubben Salt Lake, men där han blev en bosmanspelare i början på mars.

Movsisyan har gjort 138 matcher i MLS och stått för 36 mål. 2017 gjorde han 28 matcher, varav 16 från start, och sju mål.

Movsisyan har dessutom gjort 35 landskamper och tio mål för Armeniens landslag.