Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Nya Malmö FF-listan ”Sex och jävligt offside” har kommit från SVENSKA FANS. Den här gången namn som Binaku och switchen till Svanberg. I övrigt nyfikenhet kring Ssewankambo och rosor till Rasmus Bengtsson.

Malmö FF är i cupfinal och deras bortamöte med Östersund den gångna helgen beskrivs på SVENSKA FANS nya MFF-lista som ett italienskt 80-talstopplag på bortaplan.

Jämte får Mattias Svanberg höga betyg för sin insats.

”Tydligen en nödlösning för att Egzon Binaku insjuknade och inte kunde spela … men det föll ut till den allra största av belåtenheter. Mattias Svanberg var kanske vår bästa spelare i lördags, framförallt under första halvlek. Han visade att han är mitten mitt-rollen mäktig, även mot motstånd av allsvensk toppklass”.

Om Isak Ssewankambo:

”Men strunt i allt det där. Att Isak Ssewankambo snart är på plats känns helt rätt”.

Om Rasmus Bengtsson:
”Inte de stora åthävornas man. Kanske inte någon direkt speedkula heller. Men Rasmus Bengtsson befinner sig allt som oftast på rätt ställe, uppför sig lagom elakt och löser sina uppgifter med både lugn och bestämdhet”.

Ovanpå det så divideras det om uttalet av Arnor Traustasons namn.

HÄR ALLT OM NYA MFF-LISTAN PÅ SVENSKA FANS!