Gustav Engvall har hävdats vara nära Djurgården igen.
Nej, kontrade Bosse Andersson för några dagar sedan för Fotbollskanalen. I dag kan FD avslöja att Blåvitt och Häcken har trissat upp prisbilden kring stjärnan.

Det ser nu inte ut att bli en ”Gustav Engvall del III” i Djurgården.
Bristolproffset som är på väg mot en ny utlåning innan den sista mars har in i det längsta sett upplagd ut inför Dif.
En bild som emellertid förändrades när Bosse Andersson nyligen för Fotbollskanalen ganska rejält kapade vad som så länge sett ut att vara på gång med Englandsproffset.

”Han är inte på väg till Djurgården”, sade Djurgårdens sportchef.

LÄS: VILL TILLBAKA TILL DJURGÅRDEN – LÖFTET FRÅN STJÄRNAN

I dag förstärks Anderssons uttalande genom flera olika källor för FD som dels hävdar att Dif tittar på andra namn, liksom att priset kring Engvalls namn trissats upp med IFK Göteborgs och Häckens inträde.
Det vill säga; de båda Göteborgsklubbarna hävdas vara beredda att betala mer pengar än vad Djurgården är beredda till för ännu ett lån.

Korrekt är däremot att Djurgården har haft samtal med stjärnan som var ett toppnamn i den allsvenska skytteligan den gångna säsongen. Uppgifter som Sportbladet nyligen gick med.

Mats Gren har nyligen bekräftat att den tidigare tvisten mellan IFK Göteborg och Engvall är löst. ”Allt är utrett”, sade han i går till GT.

Sonny Karlsson, Häckens sportchef, avslöjade i går även Häckens intresse – något FD avslöjade för en veckla sedan. Nu säger Karlsson så här: ”Han finns nog på de flestas önskelistor”