Mattias Håkansson är borta resten av säsongen. TFF-spelarens korsband har gått av. Ett tungt besked i dag för den allsvenska nykomlingen.

Det var på en träning i förra veckan Mattias Håkansson skadade sig. Nu visar en röntgen undersökning att det är illa. Riktigt illa.
Korsbandet är av och 25-åringens säsong är förstörd.

Nu väntar en snar operation och klubbdirektör och sportchef Mattias Kronvall är dyster över nyheten:

– Det är väldigt tråkigt att inte kunna ha Mattias med oss under säsongen. Inte minst för Mattias själv. Vi hoppas att ha honom tillbaka på plan under kommande säsong, säger Kronvall till klubbens officiella hemsida.

Håkansson är ett namn som blev ett av de första nya för Trelleborg inför superettancomebacken förra året. Då hade han spelat i Mjällby i flera år och hann bland annat där göra över 70 allsvenska matcher. Allsvensk debut redan 2012.