Nu står det klart vilka som blir Hammarbys nya tröjsponsor – i hela fem år framöver. Jobman Workwear som tillverkar arbetskläder kliver in och pryder den grönvita tröjan.
– I samråd med klubben har vi även valt att integrera vår logotyp i Hammarbys matchtröja, säger företagets vd Joakim Rothschild till klubbens hemsida. 

Hammarbys nya matchställ för 2018 är ännu inte officiellt, men vilket företag som kommer att synas som huvudsponsor på det är desto mer säkert. På torsdagen presenterades ett nytt femårigt avtal med företaget Jobman Workwear, en logotyp som hammarbyarna får börja vänja sig vid.

– Vi är otroligt stolta och glada över att bli en del av Hammarby Fotboll och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Skandinaviens största publiklag. I samråd med klubben har vi även valt att integrera vår logotyp i Hammarbys matchtröja för att skapa ett snyggt helhetsintryck och vi hoppas att detta kommer uppskattas av Bajens supportrar, säger Joakim Rothschild, vd på Jobman.

Hammarbys vd Henrik Kindlund:

– Det är väldigt positivt för Hammarby Fotboll att vi nu får Jobman som huvudpartner och bröstsponsor. Den satsning som vi i flera år har gjort mot bygg- och fastighetsbranschen fortsätter att ge resultat vilket vi givetvis är nöjda med.

– Nivån och längden på avtalet ger klubben ytterligare ekonomisk stabilitet och det ger framtidstro i vår sportsliga satsning. I Jobman får vi en partner med uttalad ambition att växa tillsammans med Hammarby Fotboll, vår framgång blir Jobmans framgång och tvärtom, precis som vi vill ha det. Nu ser vi fram emot att få se så många hammarbyare som möjligt i Jobmans arbetskläder.