• Publicerat 21 mars, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Djurgården kom senast till rätta med så många onda derbyminnen. 2-0 mot AIK och cupfinal överraskar stort – Dif som inte är i närheten av vare sig AIK:s eller Malmö FF:s jättesatsningar.
– Vi kommer att diskutera så underskattade Djurgården är liksom att Özcan borde få ett större erkännande. Özcan växer hela tiden, trots att flera stjärnor har lämnat Dif, säger programledare Björn Johnson till FotbollDirekt.se.

Hur såg AIK egentligen ut på Friends i söndags?
När väl röksmogen till sist efter en timme hade lättat så var det som att AIK aldrig vaknade till och gjorde en av sina svagaste matcher på länge. Hård kritik har följt, inte minst i sociala media.

SVENSKA FANS panel i veckan 08Fotboll diskuterar i dagens program vad som var problemet för Rikard Norling i det här derbyt?
Eller får en enstaka förlust för stora proportioner?
Kommer det här att ses som en parentes några omgångar in på den allsvenska säsongen? – eller kommer AIK att få problem genom ett tufft öppningsprogram mot allsvenska nykomlingen Dalkurd, MFF och Djurgården igen redan i tredje?

Där utöver resoneras delar av publiken och nytt eldande på ståplats och hur kraftig rökutveckling denna gång försenade matchen i över en timme.
Rökutvecklingen. Var verkligen luftfläktar i full maskin?

Till sist blir det Hammarby och hur två nya frontansikten nu finns på plats sedan en tid tillbaka.
Jesper Jansson har ju tagit både Erkan Zengin och Nikola Djurdjic och plötsligt ska Hammarby upp emot topp-3 i den allsvenska tabellen. För vågat och hur stora är egentligen dessa två nya namn?

SVENSKA FANS 08FOTBOLL DIREKTSÄNDS PÅ FD ONSDAG KL 12.00!