Gustav Engvall uppges nära en återkomst i Djurgården. Nu skriver Bristol Post att det är 90-95 procents chans att Engvall lånas ut från Bristol City. 

Gustav Engvall får inte många chanser att visa upp sig i Bristol City. Den svenske anfallaren har bara fått speltid i en match sedan han återvände från Djurgården, i februari mot Bolton. Konkurrensen i anfallet har tuffats till med nyligen inlånade Lois Diony, utöver startspelarna Bobby Reid och Famara Diedhiou finns även Milan Djuric bland anfallarna.

Det ser inte ut att bli många spelminuter för Engvall under våren när Bristol City jagar en kvalplats till Premier League.

Den 9 mars bekräftade Djurgårdens sportchef Bosse Andersson för FD  att man stod i kontakt med Engvall och undersökte om det gick att lösa en affär. Då hade man dock inte pratat med Bristol City, sade sportchefen.

I helgen uppgav Sportbladet att det var nära med en återkomst. Förhandlingar med Bristol City ska ha kommit i gång.

Bristol Post skriver nu att det är ”90-95 procents chans” att Engvall lämnar klubben och då på lån. Det är lån som diskuteras och inte en försäljning, enligt tidningen.