Foto: Bildbyrån

Erkan Zengin klar för Hammarby – nu uppges en till tidigare allsvensk stjärna ansluta till Bajen. Tidigare MFF- och Helsingborgsanfallaren Nikola Djurdjic ska enligt uppgifter vara nära de grönvita. 

Erkan Zengin lämnade Hammarby 2008 – nu tio år senare blir det comeback i Bajentröjan. Enligt Expressen handlar det om ett korttidskontrakt för den landslagsmeriterade mittfältaren.

Men det kan vara fler meriterade spelare på gång in – tidigare har Bajen uppgetts förhandla med Nikola Djurdjic. Enligt fotbollskanalen är nu en övergång nära, något även Expressen uppger.

Nikola Djurdjic kom till Helsingborgs IF på korttidskontrakt sommaren 2012, och gjorde tio allsvenska mål den hösten. Det var Hammarbys nuvarande sportchef Jesper Jansson som värvade Djurdjic till HIF den gången.

Han lämnade HIF när kontraktet gick ut och fortsatte i Tyskland (Greuher Fürth och Augsburg). Senaste klubben är Randers i Danmark, men 31-årige Djurdjic bröt kontraktet där i januari. Nu kan det alltså bli Bajen för den serbiske anfallaren.