Foto: Bildbyrån

Christian Rubio Sivodedov lämnade Djurgården för Schalke 04 för tre år sedan. Nu uppges en allsvensk comeback klar – Gif Sundsvall ska vara nära att ta in Rubio på lån. 

Det skriver Expressen. Det ska handla om ett lån fram till sommaren. Djurgården sålde Christian Rubio Sivodedov till tyska storklubben Schalke 04 2015. I fjol lämnade den 20-årige mittfältaren Tyskland, och skrev på för Strömsgodset i Norge. Han har inte blivit ordinarie där, och nu kan det alltså bli Sundsvall för Rubio.

Även Alireza Haghighi uppges vara på väg in – Haghighi som stod i AFC Eskilstunas mål i fjol i allsvenskan, och som har landslagsmeriter för Iran. Sundsvall har förstemålvakten Tommy Naurin skadad, och Haghighi kan ersätta och själv få speltid i jakt på en plats i Irans VM-trupp skriver Expressen. Då på ett korttidskontrakt fram till sommaren.