Foto: Bildbyrån

Om fyra dagar drabbar Malmö FF samman med Östersund på bortaplan i Svenska cupens semifinal. Mittfältsstjärnan Sören Rieks har nu åkt på magsjuka. Samtidigt tejpades Fouad Bachirous högerfot på dagens träning. Detta rapporterar Sydsvenskan

Efter att såväl Malmö FF som Östersund vunnit med 1-0 i respektive kvartsfinal möts nu lagen på Jämtkraft Arena på lördag.

Två orosmoln ligger över Malmö just nu. Sören Rieks fanns inte med på dagens träning och för Sydsvenskan berättar fysioterapeuten Alexander Nilsson att det rör sig om en magsjuka.

– Som det är nu vill vi absolut inte ta några risker med att få in något. Nu är vi lediga i morgon, så vi räknar med Sören på torsdag.

LÄS: STORA RUBRIKER EFTER MFF 

Tidningen rapporterar också att ett annat stjärnförvärv inför den här säsongen, Fouad Bachirou, har drabbats av problem. Högerfoten tejpades på dagens träning, men någon större fara med mittfältaren verkar det inte vara.

– Mer en säkerhetsåtgärd, han har bara vrickat till foten, säger Nilsson till Sydsvenskan.

Franz Brorsson och Pavle Vagic, som båda missade senaste matchen mot IFK Göteborg, var bara med en liten stund på träningen innan de lämnade planen. Sedan tidigare är det klart att Andreas Vindheim missar matchen och att Oscar Lewicki går en kamp mot klockan.