Malmö FF mot Östersund och ännu en känslig övergång, Fouad Bachirou, riskerar att hamna i kläm, likt Sören Rieks och hur han förföljdes mellan MFF och Blåvitt.
– Det finns inga hard feelings mellan oss. Vi åker dit för att vinna, säger Bachirou i dag till Kvällsposten.

Det var en övergång som egentligen inte vara möjlig.
Östersunds ordförande gjorde in i det längsta uppgifterna om Bachirou och Malmö till nonsens, innan han till sist tvingades svänga när stjärnan faktiskt ville hoppa av och valde att offra drömmatcherna med Arsenal för att gå till svenska mästarna.

Daniel Kindberg fick 7,5 miljoner och så var en av årets största allsvenska affärer verklighet.

När Malmö mötte IFK Göteborg i lördags så fick lagkamraten Sören Rieks bita i hop ordentligt och hur han jagades verbalt av Blåvitts fans matchen igenom.
Fouad Bachirou gillar inte vad han såg och hörde men oroas inte av att han kan hamna i något liknande när han nu återvänder upp till Östersund.

– Det finns inga hard feelings mellan oss. Vi åker dit för att vinna, säger Fouad Bachirou i dag till Kvällsposten.
– Jag hoppas positivt men jag vet inte riktigt. Jag tror inte det blir lika illa som för Sören Rieks i alla fall, fortsätter Bachirou.

– Nej, men jag tror det blir positivt. Jag har fortfarande bra kontakt med folk där och fått vänliga hälsningar så jag tror det blir bra. Jag ser fram emot att tacka alla igen.

Om att faktiskt lyckas slå ut Östersund – trots bortaplan:
– Goda. Vi är Malmö så vi går in i varje match för att vinna. Det spelar ingen roll om vi spelar hemma eller borta. Vi vill nå finalen och vinna den. Det är vår mentalitet och det vi strävar efter.