• Publicerat 12 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
SVENSKA FANS har en Getingpanel från sin Häckenredaktion som ger sin syn på dagens kvartsfinal mot Djurgården. Och alla ser lättade ut över att slippa MFF, AIK eller Östersund – Dif ses närmast som en vinstlott.

Häcken hade ett tag 19-0 i målskillnad i vinter, innan 1-1 mot Gif Sundsvall senast. Andreas Alm med ett uppenbart och snabbt fotfäste.

Och mer ser ut att vara på väg fram – som Crespo som äntligen gjorde mål senast. Ett namn som har kapacitet att bli allsvensk skyttekung.
Alexander Faltsetas har visat hur viktig han är för Alm och säkerligen en favorit redan för den forne AIK-tränaren. Joel och Adan Andersson två andra som verkligen går starkt. Det finns fler i Häcken men det är uppenbart att rätt spelare tar steg.
Spelare som verkligen måste göra det.

Nu väntar Djurgården.
Nu må det handla om en allsvensk trea från i fjol men ändå anses det här vara den bästa match Häcken kunnat få. Getingarnas panel tror inte på Dif.

Robin i SVENSKA FANS panel som pratar om bland annat kvällens match säger så här:

”Alla av de fyra möjliga lagen är väl tuffast tänkbara av de som är kvar i turneringen? Personligen hoppades jag nog ändå på DIF av just dem” och får medhåll av Eric:

”För mig var det den perfekta lottningen. Både Östersund och Malmö hade känts väldigt jobbigt. Även AIK hade varit tufft naturligtvis. Men någonstans känner jag att vårt senaste möte var så extremt att det knappt förtjänar att få vara en del i statistiken. Både AIK och Djurgården var grymt bra förra året och AIK känns som toppkandidat till att vinna Allsvenskan i år. Men som supporter känner jag mig alltid helt lugn inför möten med dem båda. Och de senaste åren har vi klarat Djurgården rätt bra”.

Det här är en del av samtalet kring bland annat kvällens möte mot Djurgården på Tele2 arena i Stockholm – men även om vintern som helhet.

Och så kommer panelen in på ett Häckennamn som får mycket hård kritik vars insatser så här långt inte anses hålla om göteborgarna ska gå riktigt långt.

LÄS – HÄCKEN-PANALEN I FRÅN SVENSKA FANS!