• Publicerat 12 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Djurgården har haft flera spelare borta på grund av sjukdom i veckan. Vilka som fortfarande saknas vill tränaren Özcan Melkemichel inte avslöja.
– Det finns ingen anledning att göra det, säger han till DIFTV

I tisdags rapporterade Dagens Nyheter att Andreas Isaksson, Kevin Walker, Haris Radetinac och Amadou Jawo alla missade Djurgårdens träning på grund av sjukdom.

Vilka som fortfarande saknades på Djurgårdens sista träning inför kvartsfinalmötet med Häcken i Svenska cupen vill tränaren Özcan Melkemichel inte berätta.

– Nej, definitivt inte. Allt kommer ändå bli avslöjat i morgon (läs i dag), men det finns ingen anledning att göra det nu, säger Melkemichel till DIFTV.

Djurgården imponerade stort i Svenska cupens gruppspel då de tog maximala nio poäng och dansade vidare med målskillnaden 8-0.

LÄS: ”JONAS OLSSON VAR EN VINNARE REDAN NÄR VI VAR SMÅ”

Motståndarna Häcken spelade ihop sju poäng i sitt gruppspel, men har sanslösa 20-1 i målskillnad på sina totalt sju matcher som de spelat under 2018. Özcan Melkemichel har stor respekt för motståndarna som gästar Tele2 Arena i afton.

– Det blir en tuff match. Häcken har gjort det bra och vi har också varit väldigt bra i år så det är två ganska likvärdiga lag om man ser till prestation och resultat. Vi spelar på vår arena inför vår publik. Vissa grejer måste vi se upp med och vissa grejer ska vi utnyttja. Är vi fulla av energi och vill vi otroligt mycket, ja då vinner vi.

Det är ingen hemlighet att Djurgårdens uppladdning inför Häckenmatchen inte varit optimal just på grund av alla sjukdomsfall, men Melkemichel känner sig ändå redo att möta Häcken.

– Vi är ganska klara. Vi behöver inte fundera så mycket. Vi vet vad vi är bra på och det räcker. Vi ska gå ut och köra vårt eget spel, tro på det vi gör. Då kommer det gå bra.