• Publicerat 7 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Buya Turay placerades i januari i Djurgården. Även Östersund hävdades vara intresserade av AFC-stjärnan från Sierra Leone. Detta är en av huvudpunkterna i dagens SVENSKA FANS 08 Fotboll. Start kl. 12.00 här på FotbollDirekt.se.

SVENSKA FANS 08 Fotboll den här gången om vad Djurgården behöver av nya anfallsnamn.
Buya Turays namn kommer att diskuteras av panelen liksom Nyasha Mushekwis. Är det en av dessa, eller möjligen båda som ska addera Dzenis Kozica i Dif:s front?

Björn Johnson får in det här i dagens program och involverar i övrigt Svenska cupen och Hammarby. Har Bajen problem eller är missade resultat mest en effekt av skador och än så länge inte tillräckligt med tid?

AIK-delen av veckans 08 uppehålls mest kring förslaget som är lagt kring en eventuellt ny styrelse. Hur ska AIK ledas och är det här rätt namn som föreslås av Solnaklubben? Eric Ljunggren eller nygamle Per Bystedt som ordförande?

Dessutom finns AIK-medlemmen Simon Strand med på länk och argumenterar för det nya ordförandenamn som han själv har lanserat. Det handlar om Metros förre vice vd Eric Ljunggren. Nu talar Strand ut om sin syn på en ny AIK-styrelse.

HÄR – LIVE DAGENS SVENSKA FANS 08 FOTBOLL!