• Publicerat 6 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Djurgården spelar kvartsfinal i Svenska cupen på måndag, men det är ett sjukdomsdrabbat Stockholmslag för tillfället. Dagens Nyheter rapporterar att Andreas Isaksson, Kevin Walker, Haris Radetinac och Amadou Jawo alla saknades på tisdagens träning på grund av sjukdom. Inte heller Kerim Mrabti fanns med på Bosön. 

För första gången sedan 2013 gick Djurgården till sist vidare från Svenska cupens gruppspel, detta efter att ha övertygat med tre raka segrar mot Degerfors, Frej och Jönköpings Södra.

På måndag väntar Häcken på Tele2 Arena i kvartsfinalen, men uppladdningen inför mötet kunde vara bättre. Dagens Nyheter rapporterar att Andreas Isaksson, Kevin Walker, Haris Radetinac och Amadou Jawo alla saknades på Djurgårdens tisdagsträning ute på Bosön på grund av sjukdom.

– Amadou Jawo har varit borta hela helgen, någon insjuknade i söndags och någon i måndags. Det har gått runt i laget, berättar klubbens naprapat Christian Andersson för tidningen.

LÄS: JACKPOTT FÖR DJURGÅRDEN 

Dagens Nyheter skriver också att Kerim Mrabti saknades på tisdagens träning, men detta berodde inte på sjukdom utan anfallsstjärnan körde i stället rehab på annan plats.

– Inga konstigheter, konstaterar Christian Andersson som inte är orolig över att influensan i laget ska göra att spelare kommer saknas på måndag.

– Det är bättre att de är borta nu och vi tar det försiktigt med dem så att de kan vara med på måndag. Förmodligen är några av dem tillbaka i slutet av veckan.