• Publicerat 6 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Matias Concha tog över sportchefsrollen i Öster sommaren 2016. Nu uppger Expressen att forne Djurgården- och MFF-stjärnan tvingas lämna klubben.

Matias Concha vann SM-guld med både Djurgården och Malmö FF. Efter spelarkarriären testade forne försvararen jobbet som agent och fotbollsexpert, men sommaren 2016 tog han över rollen som sportchef i Öster, då hemmahörande i division 1.

Senare samma år tog sig Växjölaget upp till superettan och i fjol svarade de för en stark comeback i landets näst högsta serie. Nu siktar Öster på allsvensk plats, men detta utan Matias Concha som enligt Expressen tvingas lämna sin post.

Tidningen uppger att det i första hand handlar om att Öster ser över organisationen och vill ska skära ner på vissa utgiftsposter.