Foto: Bildbyrån

Kingsley Sarfo är häktad misstänkt för våldtäkt mot barn och sexuellt utnyttjande av barn. Nu meddelas att han häktas misstänkt för ytterligare en våldtäkt.

Det var i oktober i fjol som Kingsley Sarfo greps misstänkt för två fall av våldtäkt mot barn. Han släpptes på fri fot men sedan dess har fler misstankar väckts och i början på februari så häktades han – då på sannolika skäl misstänkt för flera tillfällen av våldtäkt mot barn.

Nu dyker fler misstankar upp kring spelaren, som kom från IK Sirius till Malmö FF förra sommaren. På måndagen häktades han för ett fall av våldtäkt mot barn som ska ha skett 1-7 september 2016. Fallet har tidigare haft den lägre misstankegraden sexuellt utnyttjande av barn. Det skriver Kvällsposten.

Lägsta straffet vid fällande dom för våldtäkt mot barn är fängelse i två år. Under måndagen slogs fast att åtal mot spelaren ska väckas senast den 19 mars.