• Publicerat 28 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping startade året utmärkt och gjorde flera starka resultat, inte minst nere i Atlantic Cup i Portugal. Så kom tävlingsallvaret i Svenska cupen och problem. Debaclet senast mot Tvååker kritiseras nu på SVENSKA FANS.

1-1 mot Helsingborg och en en match som svajade rejält mot lilla Tvååker senast (jo det blev seger med 3-2) och fortsatt osäkerhet för manager Jens Gustafsson.

Svenska Fans har i dag en krönika som konstaterar med den allsvenska premiären bara en månad bort – att det inte ser bra ut.
”Man kan nyktert konstatera att varningsklockorna är många med bara veckor kvar till säsongsstart”.

Mot Tvååker handlade det om en riktig mara och det är väl egentligen bara namn som Isak Petterson, Andreas Johansson, Simon Thern och Isak Smith som får lite mer än godkänt.

”Det går lätt att säga att det bara var en kylslagen cupmatch på ett öppet blåsigt fotbollsfält och att vi ändå fick med oss ett bra resultat. Att taggade Tvååker (division 1!) var heta och vi hade en sämre dag. Nej, så lätt kommer inte IFK undan. Varningsklockorna är alldeles för många efter denna säsongsöppning”.

Frågan är nu hur mycket det här påverkar ett IFK Norrköping som ändå är i stort utan skadeproblem? Mest är det anfallsspelet som ser svårt ut, enligt krönikören. Kalle Holmberg och Jordan Larsson är ju annars två starka namn.

HÄR – HELA KRÖNIKAN PÅ SVENSKA FANS!