• Publicerat 25 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg krossade Vasalund med 4-0 i Svenska cupens andra gruppspelsomgång. För avancemang krävs det att Gais tappar poäng mot Vasalund nästa helg samtidigt som Boråslaget besegrar Hammarby på hemmaplan. 

Eftersom Elfsborg överraskande föll hemma mot Gais för en vecka sedan med 3-2 var de piskade att vinna borta mot Vasalund för att ha chans på avancemang från Svenska cupens gruppspel.

Division 2-laget visade sig vara en munsbit för Elfsborg som vann med hela 4-0 (2-0). Målen gjordes av Joakim Nilsson, Simon Lundevall, Viktor Prodell och Issam Jebali.

Då Hammarby och Gais, som båda vann i första gruppspelsomgången, nu spelade 3-3 på Tele2 Arena är Elfsborg i behov av hjälp från Vasalund nästa helg. Division 2-laget behöver sno poäng av göteborgarna samtidigt som Elfsborg måste hemmabesegra Hammarby för att gå vidare till kvartsfinal.