• Publicerat 24 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nykomlingen i division 1, Tvååker, hade 2-0 mot Norrköping efter första halvlek men förlorade med 3-2 efter ett avgörande i sista minuten.

Division 1-nykomlingen Tvååker chockade Norrköping genom att först göra 1-0 efter ett snyggt anfall i den 34:e minuten. Alexander Johansson rullade in bollen i öppet mål. Strax före halvtidsvilan stötte Oliver Nedanovski in 2-0 efter en hörna.

Tvååker var alltså på väg mot en jätteskräll men IFK Norrköping repade sig. Alexander Johansson var nära att sätta sitt andra för kvällen i början av den andra halvleken men missade och istället reducerade Alexander Jakobsen för gästerna i anfallet efter. ”Peking” öste på och Simon Thern dundrade in 2-2 efter hörna med kvarten kvar. I den 90:e minuten fullbordade islänningen Jon Gudni Fjoluson vändningen genom att trycka in 3-2.

Norrköping har därmed fyra poäng efter två matcher och tack vare Örebros sena kvittering mot Helsingborg har man fortfarande god möjlighet att gå vidare.