• Publicerat 20 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

IFK Norrköping hade problem i premiären av Svenska Cupen. Bara 1-1 mot Helsingborg. Här funderar David Moberg Karlsson för SVENSKA FANS-redaktion.

IFK Norrköping har imponerat stort under vintern. Men i cuppremiären blev en historia som blev jobbigare.
Kvitteringen först på fyra minuters övertid.
Nu blev det inte förlust men ändå en nit som överraskar med tanke på så starkt Peking gått, framförallt nere i Portugal.

Här funderar han i en intervju med Norrköpings SVENSKA FANS-redaktion.

– Det känns rätt segt. De har inte jättemycket. Det var någon halvchans i slutet på grund av att vi behövde trycka på, men annars har de inte såå mycket matchen igenom och då är det tråkigt att vi släpper in ett skitmål på en fast situation. Sedan är det lite slarv i första halvlek och det känns generellt som vi inte riktigt är där idag, sade David Moberg Karlsson till Guldköping efter matchen.

– Det är alltid lätt att skylla på att det är tidigt på säsongen, men jag tror mycket ligger i det också. Vi försöker, men timingen och sådant är inte riktigt där ännu. Jag tror att ju längre tid det tar och ju fler matcher vi får, desto bättre kommer vi bli, sade anfallaren.

HÄR – HELA ARTIKELN MED DMK PÅ SVENSKA FANS!