Foto: Bildbyrån

Nikola Djurdjic gjorde succé i Helsingborg 2012 och köptes sedan några år senare under stora rubriker till MFF. Nu hävdas han vara aktuell för Hammarby – ett Bajen som inte ser ut att ha råd med stjärnan.

Hammarby jagar allt jämnt nyförvärv och ett av allsvenskans tidigare största namn Nikola Djurdjic pekas ut. Men det förra Bundesligaproffset ser nu svår ut att lösa för för ett Bajen som i dagsläget har använt all sin budget för nyförvärv.
Jesper Jansson bekräftar nu för FotbollDirekt att fler nyförvärv blir svåra att lösa innan den allsvenska premiären.

– Jag vill inte kommentera Djurdjic namn men oavsett honom eller någon annan eventuellt ny spelare så blir det svårt därför att vi måste ha resurser till det. Nej, det har vi inte i dag, avslöjar han för FotbollDirekt.se.

LÄS: MFF SITTER SÄKERT

– Som det ser ut i dag så har vi helt enkelt inte resurser för större saker. Ja, därför att vår budget är full just nu. För att vi ska kunna göra någonting just nu så måste någon av våra spelare lämna, säljas eller lånas ut.

Frågan är om den serbiske anfallaren som bland annat spelat i Champions League med både HIF och MFF med det faller bort för Bajens sportchef? Free agent är hur som helst den numera 31 år gamle anfallaren.
Jesper Jansson har annars under tiden nere i Portugal tydligt visat att han vill ha ha in ett etablerat namn innan den allsvenska premiären.
Däremot ser nu alltså omedelbara medel ut att saknas.

LÄS: IMAGEMÄSSIG OCH VIKTIG FÖR DANIEL ANDERSSON

Kan ni kringgå budget om något för bra för att säga nej till dyker upp?

– Ja, alltså det ska jag inte svara på. Det är i så fall en fråga för högre ort i klubben.