• Publicerat 16 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SPELTIPSTER.SE
Många skrällvarningar på Stryktipset! Bland mycket annat Sunderland mot Brentford denna gång i FA-cupen- Ett Sunderland i kris men med en svensk supertalang som får spela allt mer i tonårige Joel Asoro.

Så mycket kris det nu än är i Sunderland så börjar det ändå röra på sig för en svensk 18-åring. Joel Asoro som en gång i tiden var aktuell för AIK innan han 2015 lämnade BP för Sunderland- spelar nu från start sedan en tid tillbaka – en talang som så sent som för ett par år sedan rankades som en av världens 60 största talanger av tidningen The Guardian.

I första matchen från start för Sunderland så visade han direkt upp sig när han i slutet av förra månaden gjorde sitt första Championship-mål.

Nu spelade han senast i en 3-3-match förra helgen i ligan; snart får vi se om han får chansen igen i helgens FA-cup som är en chans att rädda säsongen för ett bedrövligt Sunderland som är på väg att åka ur The Championship.
Ja, ni hör så mycket som står på spel på Stadium of Light i helgen mot Brentford.

HÄR nedanstående analyser inför kommande FA-cupen i samarbete med SPELTIPSTER.SE 

Vi går gärna på skrälljakt i FA-cupen, som inleder kupongen.
Stryktipset ser klart lurigt ut och det vankas riktigt trevlig utdelning om vi hamnat rätt på våra skrällidéer.

Läs våra motiveringar och ändra systemet efter eget huvud – direkt här på sidan!

Det är ytterst viktiga tider för Manchester United, som fortfarande har svårt att imponera fullt ut. Förra helgens 0–1-förlust mot Newcastle var kostsam i Premier Leagues toppstrid – och till veckan ska United till Sevilla för Champions League.

Att lördagens cupmatch borta mot Huddersfield hamnar längst ner på
Mourinhos priolista är inget djärvt antagande. I höstas förlorade Manchester United seriemötet på denna arena. Med respekt för skillnaden i grundklass så kan vi definitivt se ny förlust.

Även Brighton är en cupfavorit som vi vill fälla, trots att det handlar om hemmamatch mot League 2-laget Coventry. Brightons form har varit stabil på sistone och visst löser man normalt uppgifter som denna. Laget är dock i allra högsta grad indraget i Premier Leagues supertäta bottenstrid.

Man lär behöva all tillgänglig kraft för att hålla undan där och rollen som storfavorit är onekligen ovan numera. Det kan bli tufft att hantera; i synnerhet då man nu möter ett motstånd som kan konsten att försvara sig.

Inget lag i hela League2 har släppt in färre mål än Coventry. En skev jämförelse? Nej, man släppte bara in ett straffmål emot Stoke och höll nollan mot kapabla MK Dons. Coventry lär inte rasa samman här heller och skrällen rensar duktigt!

Vi har på fötterna när vi lyfter fram ett spikkryss i Championship. Preston får besök av seriesuveränen Wolverhampton, som med 13 poäng ner till lagen på kval har en jättechans att få spela Premier League-fotboll till hösten. Man är i ett läge där man definitivt inte behöver jaga segern i en av säsongens svårare bortamatcher.

Gästerna kan absolut ”nöja sig” med en pinne här. Just Wolves är det enda laget som har
förlorat färre matchen än Preston under säsongen och tittar vi på tendenserna så känns det faktiskt mest uppåt i Preston.
Laget har fått mycket ros av motståndarnas managers och är knappast någon ”bluff” i playoffkampen. Defensiven är trygg och man har kryssat mest i hela ligan.

Wolves har tagit sina fyra senaste bortavinster med uddamålet men mot enklare motstånd – upplagt för delad pott i match 7!

I League One sticker Plymouth ut som vass bortavinnare. Laget är stekhett med fyra raka vinster och har bland annat besegrat topplagen Blackburn och Shrewsbury. Senast satte man fyra bollar och nu har laget fått hugg på en kvalplats.

Plymouth ställer in siktet på ny seger på lördagen och vi noterar motsatt trend för Oxford.

Hemmalaget har torskat fyra av fem på slutet och ligger på en tämligen odramatisk
mittenplacering. Ännu finns chansen till kval men det tidigare lovande projektet har hackat betänkligt och det låter inte särskilt optimistiskt. Oxforddefensiven gungar och precis som för Plymouth så spelar hemmaplan ingen större roll.
Vi chansar bort ettan helt.

Fler fräcka lösningar då vi i match 9 och 10 tar ställning där tipparna sprider strecken. Inget lag får något klart favoritskap men vi har inte mycket till övers för Burton och Sunderland medan gästande Nottingham och Brentford är riktigt vassa de dagar det stämmer.
Längst ner på kupongen sätter vi stora frågetecken för favoriterna Shrewsbury och Southend. De förstnämnda har övertygat under säsongen men stöter nu på ligans mest formstarka lag i underskattade Rotherham! Southend har varit en positiv
variant men i grunden är det Portsmouth som står för klassen och vi ser tendenser som skvallrar om en strålande vårspurt av ”Pompey”.

Här har tipparna fel favorit och som ni ser så kryllar det av tuffa och
spännande lösningar. Spelförslaget på 384 rader har potential att betala väldigt bra!