Erkan Zengin har kontraktsproblem i sin turkiska klubb Eskisehirspor och letar efter en ny klubb. Någon återkomst till Hammarby ser det dock inte ut att bli enligt nye tränaren Stefan Billborn.
– Jag har inte hört nånting om Erkan Zengin kan jag säga helt ärligt. Så jag tror inte det är aktuellt, säger han i podcasten Studio Allsvenskan.

Erkan Zengin spelade sex år i Hammarby 2003-2009 och har sedan dess varit i Turkiet i nästan nio år. I januari uppgavs att hans kontrakt med Eskişehirspor var brutet men så sa 32-åringen till Fotbollskanalen att han fortfarande hade kontrakt med klubben.

I samma intervju sa Zengin dock att han förhandlar med klubben, som han var i 2010-2015 och 2016-2018, om att bryta kontraktet och att han ”kanske vänder hemåt”.

För en månad sen fick Jacob Michelsen sparken av Hammarby och Stefan Billborn tog över. När nu Zengin eventuellt är ledig och vill hem till Allsvenskan nämns naturligtvis Hammarby men det är inget nye tränaren Billborn ser i nuläget.
– Jag jobbar med de spelarna jag har. Det kan försvinna någon ut och det kan komma in någon, säger han.

– Jag har inte hört nånting om Erkan Zengin kan jag säga helt ärligt. Så jag tror inte det är aktuellt, säger han.

Skulle Zengin få plats i laget?
– Det är en hypotetisk fråga. Men ja det skulle han säkert få.

På söndag spelar Hammarby hemma mot Vasalund i Svenska cupen.