• Publicerat 14 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Med Johan Wiland skadad väljer Hammarby att plocka in en ny målvakt och de har skrivit ett korttidskontrakt med Davor Blazevic som var med på lägret i Portugal.
– I och med att Davor redan är väl inkörd i vår verksamhet blir det här en mycket bra lösning, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Hammarbys stjärnkeeper Johan Wiland är skadad och beräknas först vara spelklar till den allsvenska premiären. Som backup till Benny Lekström i Svenska cupen kommer därför Davor Blazevic att vara.

Under onsdagen blev det klart att Bajen skrivit ett korttidskontrakt fram till sommaren med 25-åringen som 2014 debuterade i allsvenskan för Brommapojkarna.

LÄS: STJÄRNAN ATT GLÖMMA FÖR HAMMARBY 

Blazevic har tidigare även spelat för Assyriska. Målvakten var med Hammarby på lägret i Portugal och sportchefen Jesper Jansson är belåten över att de hittat en lösning på målvaktsposten.

– Davor är en stabil målvakt och vi är väldigt nöjda med det vi har sett av honom här hos oss. När Johan Wiland nu ännu inte är redo efter sitt ingrepp i axeln är vi i behov av ytterligare en målvakt i truppen tillsammans Benny under Svenska cupen, och i och med att Davor redan är väl inkörd i vår verksamhet blir det här en mycket bra lösning, säger Jansson till klubbens hemsida.