Foto: Bildbyrån

I dag sänds nya SVENSKA FANS 08 Fotboll. Och det är med fokus på Hammarby och nya tunga namn som jagas i form av Djurdjic, Fällman och Zengin. Vem behövs egentligen mest. SF:s panel svarar. Start LIVE kl. 12.00.

Träningsmatcherna är över och i helgen är det dags för gruppspelet i Svenska cupen. Men hur väl rustade står lagen?
Hammarby förlorade stort mot IK Frej och allt fler supportrar börjar bli oroliga. Samtidigt ryktas det om tunga nyförvärv i form av Nikola Djurdjic, David Fällman och Erkan Zengin. Men vad behövs egentligen?

Djurgården vann generalrepetitionen mot Bodö/Glimt och inhopparen Aliou Badji stod för ett drömmål. Men är han tränare Özcan Melkemichels nummer ett på anfallspositionen?

I dagarna blir det klart att Othman El Kabir flyttar till Ryssland och FC Ural och frågan är hur Djurgården ska täppa igen alla offensiva hål?

AIK står på pappret väl rustade och förväntningarna är höga. Finns det risk för stort fall och när blir Nabil Bahoui klar?

Detta och mycket annat kommer panelen i 08 Fotboll ta upp. Du ser 08 Fotboll live klockan 12.00 på FotbollDirekt, FanTV och SvenskaFans. Programledare är Björn Johnson.