Foto: Bildbyrån

STUDIO ALLSVENSKAN är en ny podd – ledd av Marcus Birro. 
I nya programmet som nu är ute så träffar han Stefan Billborn som bland annat kommenterar nye Joachim Björklund. Ett namn med en stor gloria som nu gör comeback i svensk fotboll.
– En spännande duo men jag undrar om Billborn vet vad han gett sig in på, vad som krävs i en storklubb som Bajen?, säger Birro till FotbollDirekt.se.

Veckans ”Studio Allsvenskan” innehåller alltså ett spännande nytt allsvenskt tränarnamn; Stefan Billborn om sig själv och ett av våra största VM-namn från 1994. Billborn som nu går från ett mer stilla liv till den stora scenen, liksom Joachim Björklund som under lång tid är ett namn som haft tystnad kring sig – och aldrig haft ett allsvenskt uppdrag.

För några veckor sedan var det garanterat många uppspärrade ögon när Jesper Jansson efter fockande av Jakob Michelsen på nytt efter tillsättningen av Stefan Billborn, valde att överraska. Björklunds som alltså aldrig kopplats, ens det minsta, till Hammarby innan han skrev på.

Med Stefan Billborn som gäst i nya podden ”Studio Allsvenskan” så är SA den här gången ett avsnitt som går från som mest aktualitet och storförlusten mot Frej i helgen – till Billborns och Björklunds första gemensamma känsla av Hammarby.
Hur ska nya Bajen se ut och hur aktuell är egentligen ett namn som Erkan Zengin?

Samtidigt så är det ett av de svåraste uppdragen man kan ge sig på i svensk fotboll – ett tränaruppdrag i Bajen.
Särskilt någon så oerfaren av allsvenskan som Billborn och hur han jämte sig får en allsvensk ”tränarrookie”; för det är ju trots allt vad Björklund är – så oerhört meriterad han nu än är.
– Min känsla är att Stefan har ett stort hjärta och är väldigt sympatisk men jag undrar om han riktigt verkar inse vad det är han givit sig in på med allt vad det innebär att träna en storklubb som Hammarby, säger Birro till FotbollDirekt.se.

Birro fortsätter:
– Det blir även mycket snack om hans filosofi, hur han vill spela. Hur ska nya Hammarby se ut. Hur han och Joachim vill leda nya Bajen.

HÄR – NYA AVSNITTET AV STUDIO ALLSVENSKAN!