• Publicerat 13 februari, 2018
  • Skrivet av Ola Gustavsson
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Östersund nobbade tidigare i vinter ett bud på 60 miljoner. Draget fick Saman Ghoddos agent att kalla ÖFK-basen Daniel Kindberg för tokig. Ghoddos själv har duckat och i dag står det klart att han sensationellt förlängt med två år.

Saman Ghoddos är sannerligen ett namn som inte jagat efter första bästa men frågan är om han hade sagt nej till Celta Vigo om Östersund inte gjort det?.
Östersunds ordförande valde ju att tacka nej när John Guidettis gamla klubb kom med 60 miljoner.

Ghoddos agent förbannade beslutet och reagerade så här på ett bud som först var lite lägre från spanjorerna:
”Jag tycker att han är en tokig person. Han får ett bud på 50 miljoner, då måste han sälja”, sade Nenad Lukic och fortsatte:

”Det är lite krig just nu. Jag åker i dag till Spanien för att tillsammans med Celta Vigo göra något. Jag tycker att Kindberg är en tokig person. Han får ett bud på 50 miljoner, då måste han som ledare för en svensk klubb sälja. Jag tycker på riktigt att han är tokig”.

Därför kommer nyheten om att Ghoddos nu, trots agentens hårda ord, valt att skriva på ett nytt kontrakt på ytterligare två år med Östersund. Mycket överraskande.

– Jag trivs jättebra här och alla vet om det. Jag ska fortsätta mitt äventyr här, säger Ghoddos till Östersunds hemsida.
– Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Saman Ghoddos.

Ordförande Daniel Kindberg:

– Saman Ghoddos har redan visat att han hör hemma på den högsta europeiska nivån. När han nu får fortsätta att utvecklas hos oss så bedömer jag att det kommer att göra att han behåller sin absoluta toppnivå, säger Kindberg.