• Publicerat 13 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping inleder Svenska cupen-gruppspelet på lördag. Som uppladdning genrepade de under tisdagen med att möta Jönköpings Södra. ”Peking” vann med 1-0 efter ett sent inprickat mål av Alexander Jakobsen.

Under lägret i Portugal var dansken Alexander Jakobsen en av spelarna som utmärkte sig mest. När hans IFK Norrköping under tisdagen genrepade inför Svenska cupen var det också den tekniska yttern som sköt matchens enda mål mot Jönköpings Södra hemma på Östgötaporten.

På lördag spelar Norrköping återigen hemma på Östgötaporten, denna gång mot Helsingborg i gruppspelets första runda. Övriga två lag är Tvååker och Örebro.

För Jönköpings Södras del väntar Frej hemma i Elmiahallen på lördag innan smålänningarna drabbar samman med Degerfors och Djurgården i samma gruppspel.