• Publicerat 13 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg såg ut att bara klara kryss mot division 1-laget Skövde inför Svenska cupen-gruppspelet, men två sena mål räddade Jimmy Thelins manskap från oroliga rubriker.

Precis som IFK Norrköping genrepade Elfsborg under tisdagen inför Svenska cupens gruppspel. Pekings Alexander Jakobsen frälste sitt lag mot Jönköpings Södra med elva minuter kvar att spela med matchens enda mål.

I Borås dröjde det än längre innan det rasslande i nätet för Elfsborg mot division 1-laget Skövde. I den 87:e minuten sköt Arian Kabashi 1-0 och på stopptid utökade Issam Jebali till 2-0 och därmed klarade sig nya tränaren Jimmy Thelin och hans manskap undan ett jobbigt resultat inför Gais i cupen hemma på Borås Arena på måndag.

Övriga två lag i Elfsborgs grupp är Hammarby och Vasalund.

LÄS: INGA JUBEL EFTER VIKTORIAN