• Publicerat 12 februari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
Malmö FF har avslutat sitt läger i Florida. I helgen börjar allvaret. Frågan är vad två raka segrar mot starkt MLS-motstånd är värt när nu Svenska cupen startar kommande helg. HÄR SVENSKA FANS MFF-redaktion:

”Är det äntligen dags att ta hem cuptiteln igen efter 29 långa år? Ett första svar på den frågan kommer på söndag”.

Svenska cupen smygstartade i fredags med Östersund mot Trelleborg. Kommande helg är försäsongen definitivt borta med stor premiär i Svenska cupen.
Och Malmös målsättning är solklar, både hos ledning och fans; det här ska vinnas.

Å andra sidan har det gått nära 30 år sedan skåningarna senast lyckades,
Då mot Djurgården och det i en överlägsen final under Roy Hodgsons ledning. Frågan är nu om Magnus Pehrsson kan göra om det mäster Hodgson gjorde då.

”Malmö FF har ett uttalat mål att äntligen igen vinna den där cuppajäveln, och spänningen runt detta gör att det sägs att Steven Spielberg funderar på att göra en nyinspelning av Jakten på den försvunna skatten med MFF:s cupjagande som intrig”.

”1989 var det senast vi var cupmästare och det är förstås en orimligt lång tid. Är 2018 året då vi åter kan titulera oss som bäst även där, mesta cupmästare som vi ändå är? Man kan ju tycka det, efter 29 långa titellösa år”.

Malmö FF går i en ytterst modest grupp med Dalkurd, Gefle och BP.

Detta är MFF:s första cupspel i och med att man förra gången rök mot Landskrona och blev utan tävlingsmatcher förra våren.

HÄR HELA TEXTEN OM MALMÖ FF:S KOMMANDE CUPÄVENTYR