Foto: Bildbyrån

Denni Avdic, 29, har haft svårt att ta en ordinarie tröja i AIK och med ett år kvar på kontraktet är hans framtid oviss. En ny möjlig klubbadress redan nu skulle kunna vara Örebro SK, uppger Nerikes Allehanda.
– Ingenting som jag hört någonting om, säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll.

I januari 2016 skrev Denni Avdic på ett treårskontrakt med AIK.

Men hans roll i laget har blivit allt mer marginaliserad. Första säsongen spelade Avdic 15 matcher, varav åtta av dessa från start, med ett facit på två gjorda mål. 2017 gjorde han visserligen fler matcher (21) men bara en av dessa från start. Tre mål blev anfallarens facit då.

Inför den här säsongen har AIK dessutom förstärkt i anfallet genom att värva Stefan Silva från Palermo. Stjärnförvärvet Tarik Elyounoussi skulle också kunna konkurrera i anfallet och Nabil Bahoui ses som anfallare om låneaffären med Grasshoppers blir av.

Den hårda konkurrensen kan betyda att Denni Avdic väljer att se sig om efter en ny arbetsgivare. Enligt Nerikes Allehanda är Örebro SK intresserade av 29-åringens tjänster.

– Nej, det är inget namn som jag har hört, säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll.

Innan Avdic återvände till allsvenskan hann han skaffa sig utländsk erfarenhet från spel i Werder Bremen, PEC Zwolle, AZ Alkmaar och Heracles.