• Publicerat 10 februari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Lasse Vibe öste in mål i IFK Göteborg innan han lämnade klubben sommaren 2015 för Brentford. Nu står det klart att flyttlasset går vidare till kinesiska Changchun Yatai. 

Danske anfallaren Lasse Vibe kom till IFK Göteborg sommaren 2013 och öste in mål fram till sommaren 2015 då han lämnade för Brentford i Championship. Under sin tid i Blåvitt vann anfallaren allsvenskans skytteliga 2014 och Svenska cupen-guld 2015.

Efter 2,5 år i England går nu flyttlasset vidare till Kina och klubben Changchun Yatai.

”Väldigt glad och stolt över att ha skrivit på för Changchun Yatai FC. Jag vill tacka alla i klubben för det varma välkomnandet och jag ser fram emot att jobba hårt tillsammans med er så vi kan förbättras varje dag och uppnå bra resultat”, skriver 30-åringen på Twitter. .

LÄS: BLÅVITTS LYCKA MED AFFÄREN