Förre Jönköpings Södra-spelaren Robert Gojani, 25, följer efter sin tränare Jimmy Thelin till Elfsborg. På fredagen presenterades mittfältaren som Elfsborgsspelare. Kontraktet är tecknat på tre år.
– När Elfsborg kom på banan var det inget snack, det var hit jag ville, säger han till klubbens hemsida.

Elfsborgs tränare är väldigt nöjd över att få fortsätta jobba med Gojani, den här gången i en gulsvart tröja.

– Vi i IF Elfsborg är mycket glada över att Robert vill komma hit till oss. Det är en spelare med mycket goda egenskaper som nu ska in hos oss och som alla andra spelare bidra till vår kollektiva identitet, sprida värderingar i laget och bygga relationer, säger Jimmy Thelin till klubbens hemsida.

Flera klubbar i allsvenskan och utomlands ska ha jagat Gojani, som gick på sin magkänsla.

– När Elfsborg kom på banan var det inget snack, det var hit jag ville. Så nu när allt är klart känner jag en stor stolthet och lycka över att få kalla mig Elfsborgsspelare, jag vill verkligen vara med på den här resan som klubben ska genomföra, och jag är övertygad om att vi kommer göra det riktigt bra, säger Robert Gojani.

– Tre år kändes bra eftersom Elfsborg verkligen var mitt förstaval och att jag gillar att arbeta långsiktigt, både som spelare och för lagets identitet. I och med ett lite längre kontrakt så kan jag känna en trygghet i det som jag vill göra med Elfsborg, och det är att vinna så mycket som möjligt, säger han till klubbens hemsida.