Malmö FF har sedan 2013 bara haft en sponsor på sin matchtröja, men nu står det klart att en företagslogga pryder baksidan under tröjnumret och det är telekomföretaget Tillmobil som kommer stoltsera med sitt namn. 

2013 blev dåvarande sponsorn Rörläggaren ensam med att pryda Malmö FF:s matchtröja. Så har det även varit med nuvarande sponsorn Volkswagen som synts tydligt på framsidan.

På baksidan har matchtröjan varit fri från sponsor – förrän nu. De tre kommande åren kommer telekomföretaget Tillmobil att synas under tröjnumret.

Enligt Kvällsposten finns två personer i det Oxie-baserade företaget som har MFF-koppling: Briar Karim, bror till den före detta jättetalangen Bovar Karim som lämnade MFF för Feyenoord redan som 15-åring, samt Erling Pålsson som satt i MFF:s styrelse i 17 år innan han på eget bevåg valde att hoppa av förra året.