Foto: Bildbyrån

Erdal Rakip skrev på för Benfica i början av januari. Det har i dagarna mer eller mindre blivit klart att avhoppande MFF-stjärnan går på lån till Crystal Palace, men nu kommer en oväntad vändning.

Det är portugisiska tidningen A Bola som skriver att Benfica vill stoppa låneavtalet med Crystal Palace och att Erdal Rakip i stället ska stanna hos den portugisiska jätten under våren, detta då kroatiske mittfältare Filip Krovinovic blivit skadad och väntas missa resten av säsongen.

A Bola berättar att Rakip redan gjort läkarundersökningen hos Crystal Palace, men att 21-åringen ännu inte officiellt skrivit på för Premier League-klubben som för närvarande ligger på 13:e plats i ligan.

Benfica ska enligt A Bola ha goda förhoppningar om att lyckas kalla tillbaka Rakip. Svensken är fostrad i Malmö FF och hann vinna fyra SM-guld och spela två gruppspel i Champions League innan han nu i början av januari valde att lämna MFF som Bosman.

LÄS: TUNGT FÖR FORNE MFF-STJÄRNAN