Landslagsmannen Robert Gojani, 25, uppges nära en återförening med sin förre tränare Jimmy Thelin. Enligt Sportbladet är han mycket nära Elfsborg.
– Vi har en ny tränare i Jimmy Thelin som bekantar sig med truppen och ser över vad vi kan ha för behov av spelarförstärkningar, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till Sportbladet.

Gojani, som debuterade i den svenska landslagströjan så sent som i januari, har varit ett hett byte efter att Jönköpings Södra åkt ur allsvenskan.

Den 25-årige mittfältaren var en stöttespelare i laget under flera år och ser nu ut att följa efter sin tränare Jimmy Thelin. Sportbladet skriver att Gojani är ”mycket nära” en övergång till Elfsborg – något som klubbchefen Stefan Andreasson inte vill bekräfta.

– Vi kommenterar inga namn. Om och när något blir klart kring spelartransfers så går vi ut med det då. Vi har en ny tränare i Jimmy Thelin som bekantar sig med truppen och ser över vad vi kan ha för behov av spelarförstärkningar, säger han till Sportbladet.

Agenten Nima Modyr berättar att Gojani tackat nej till MLS för att spela vidare i allsvenskan.

– Det är inget jag kan kommentera. Robert har haft ett väldigt bra år och många klubbar har hört av sig. Jag kan säga att Gojani har tackat nej till ett erbjudande från Montreal i MLS och vill fokusera på allsvenskan, säger han.

Den gångna säsongen spelade Gojani 25 matcher och stod för tre mål och två assist från sin roll på innermittfältet.