• Publicerat 22 januari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Östersund kan vara på väg mot en affär inför kommande Arsenalmatcherna. I dag kan FotbollDirekt avslöja att ÖFK ligger i förhandling med en 20-årig serbisk mittfältstalang.
– Det stämmer. Det är en kille som jag inte vill namnge men som vi förhandlat med i två veckor nu, bekräftar ordförande Daniel Kindberg för FotbollDirekt.se.

Östersund fortsätter att bygga laget som ska följa upp ett historiskt år.
Det är inte länge sedan Tesfaldet Tekie och Noah Sonko Sundberg skrev på.
Och nu kan nästa vara på gång inför det upptrissade dubbelmöte som ligger och väntar Östersundsspelarna i mitten av kommande månad.

FotbollDirekt har i dag fått uppgifter om att det för Östersund pågår förhandlingar med en serbisk yttermittfältare.

LÄS: VILL SÄTTA HÅRT EMOT HÅRT MOT ÖSTERSUND

Det är inte länge sedan Bachirou försvann i en större affär med Malmö FF, såld för omkring 7,5 miljoner. Men trots att ett så tungt namn lämnat så fortsätter ÖFK:s ledning att, så att säga, ta namn under radarn.
– Nej, det är ju så här vi vill jobba, svarar Kindberg till FD från semestern i Los Angeles, USA, när han får frågan om det är en välmeriterad serb man tittar på. Nej, jag vill i nuläget inte prata om hans namn.

– Men han är serb och yttermittfältare och det är seriöst, även om vi inte är överens ännu. Det är en bit kvar. Men det ser bra ut och hoppas kunna gå i mål med det

Daniel Kindberg slår vidare fast att det är ett namn som har fått sätta sig under lång tid:

– Vi har alltså förhandlat i omkring två veckor men det är ett namn som vi länge, länge, tittat på. Så det är inget hastigt påkommet. Vi vet så väl vem han är och att han är någon som vi har en exakt plan för.

Ola Gustavsson – Anton Zetterman