Foto: Bildbyrån

Andreas Granqvist väntas återvända till Helsingborg, men nu kan det hela få en oväntad vändning. Enligt Gazzetta.gr visar grekiska storklubben PAOK intresse för landslagskaptenen.

I sommar löper Andreas Granqvists kontrakt med ryska Krasnodar ut och såväl mittbacken som tidigare klubben Helsingborg har flirtat om en comeback.

– Lyckas vi ta hem Granen för spel så talar vi om att han ska gå i spel för oss under sommarens transferfönster. I praktiken så innebär det att han avslutar VM och sedan så spelar han med HIF, berättade Helsingborgs ordförande Krister Azelius för Kvällsposten i början av januari. 

Men nu kan det hela få en oväntad vändning. Gazzetta.gr rapporterar att grekiska storklubben PAOK är intresserade av att värva svensken och att de ska försöka snuva HIF genom att erbjuda 32-åringen ett mycket lukrativt avtal.

Fortsättning följer…