• Publicerat 19 januari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Malmö FF möter danska Fremad Amager under lördagen och tränaren Magnus Pehrsson kommer att mönstra två elvor. Endast målvakten Fredrik Andersson spelar bägge halvlekarna.

Förra onsdagen kickade Malmö FF igång försäsongen och under lördagen spelas första matchen när danska Fremad Amager kommer på besök till Malmö IP.

Egzon Binaku, Arnór Ingvi Traustason, Rasmus Bengtsson (skador) samt Kingsley Sarfo (inte fysiskt redo för match) saknas i truppen.

Endast målvakten Fredrik Andersson kommer spela bägge halvlekarna. I övrigt ställer tränaren Magnus Pehrsson upp med två olika elvor. Detta rapporterar Sydsvenskan och enligt tidningen kommer mästarnas två lag se ut på följande sätt:

Första halvlek: Fredrik Andersson – Andreas Vindheim, Dennis Hadzikadunic, Franz Brorsson, Behrang Safari – Pavle Vagic, Bonke Innocent, Fouad Bachirou, Sören Rieks – Alexander Jeremejeff, Markus Rosenberg.

Andra halvlek: Fredrik Andersson – Erik Larsson, Hugo Andersson, Lasse Nielsen, Samuel Adrian – Mattias Svanberg, Felix Konstandeliasz, Oscar Lewicki, Laorent Shabani – Carlos Strandberg, Teddy Bergqvist.

LÄS: FÖRSVANN FRÅN MFF – HÄR NYA KLUBBEN 

Så här motiverar Magnus Pehrsson målvaktsposten:

– Både Fredrik och Johan (Dahlin) ska få spela under våra fyra träningsmatcher och de får två matcher var. Det är planen även om det förstås kan ändras. Johan går in i ett startläge där han är nummer ett, men samtidigt känner vi att Fredrik gjorde en väldigt fin avslutning och vi vill ge honom chansen att ta upp kampen, konstaterar han för klubbens hemsida.