• Publicerat 18 januari, 2018
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Sverige och Peru drabbar samman i VM-genrepet på Friends Arena. Det uppger Sportbladet som i sin tur hänvisar till peruanska källor. Det innebär i så fall att den tidigare MFF-spelaren Yoshimar Yotún ställs mot Blågult. 

Om ett halvår spelas VM i Ryssland. Såväl Sverige som Peru är med och enligt Sportbladet, som hänvisar till peruanska källor, kommer de två lagen att genrepa mot varandra på Friends Arena 9 juni.

– Jag är alltid ärlig och jag kan varken dementera eller bekräfta det här. När vi vet definitivt vem vi ska möta lovar jag att vi går ut med det omgående, säger landslagschef Lasse Richt till Sportbladet.

För Perus landslagsspelare Yoshimar Yotún blir det i så fall en välbekant arena som han och hans landsmän gästar. Så sent som i somras lämnade vänstervingen MFF för spel i MLS-klubben Orlando City. Under sina tre år i MFF spelade han därmed flera matcher på Friends Arena.

Det står redan klart att Sverige träningsspelar hemma mot Chile den 24 mars, borta mot Rumänien den 27 mars och hemma mot Danmark den 2 juni.